Vanaf nu particuliere cyberdekking op de inboedelverzekeringen

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. Met onze smartphones zijn we altijd met het internet verbonden. Dat is handig, maar daar kleven ook risico’s aan. Online criminaliteit heeft vaak financiële schade en psychische problemen tot gevolg.

Om het gezin van verzekerde te ondersteunen bij (een vermoeden van) een cyberincident hebben wij onze inboedelverzekeringen vanaf vandaag uitgebreid met de dekking: Cyber Compact. Nieuw afgesloten inboedelverzekeringen krijgen deze dekking direct, bestaande inboedelverzekeringen worden per hoofdpremievervaldatum in 2023 uitgebreid met de cyberdekking.

Cyber Compact

Cyber Compact is een basis cyberdekking die bestaat uit drie onderdelen:

  1. Er kan 24/7 gebruikgemaakt worden van de Cyberhulplijn. Deskundige medewerkers helpen als uw relatie slachtoffer is geworden van een cybercrimineel, maar er kan ook gebeld worden voor advies rondom de beveiliging van elektronische apparaten.
  2. Met de Cyberrisico online tool krijgt uw relatie een goed inzicht in de digitale weerbaarheid. Uw relatie ontvangt tips over hoe hij of zij cyberrisico’s kan beperken.
  3. Een schadevergoeding voor de kosten die gemaakt moeten worden als uw relatie gehackt is. Dit is het geval als iemand zonder toestemming een elektronisch apparaat binnendringt en hier schade aanricht. De kosten voor het herstellen of het vervangen van het apparaat, worden dan vergoed. Er geldt een maximumvergoeding van € 2.500 per jaar.

Voor deze dekkingsuitbreiding rekenen wij dit jaar géén premie.

Uniek: Cyber Compleet

Wilt u liever een complete cyberdekking? Dan kan gekozen worden voor Cyber Compleet. Uw gezinsleden zijn dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van andere cyberincidenten, zoals: cyberafpersing, online aankoopfraude, cyberpesten en identiteitsdiefstal. Als onderdeel van de inboedelverzekering is deze cyberdekking extra gunstig geprijsd en vanzelfsprekend af te sluiten via een adviseur.

Bekijk het volledige dekkingsoverzicht met een uitleg over alle dekkingsrubrieken. De nieuwe voorwaarden kunt u hier inzien of worden gedownload op onze website bij www.turien.nl/voorwaarden-documenten.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}