Samenwerking met ClassicCarRatings verder uitgebreid

Vorig jaar maart zijn we gestart met aanbieden van (online) taxaties via ClassicCarRatings. ClassicCarRatings kan op basis van verkoopdata uit de hele wereld heel nauwkeurig een waardebepaling doen van de klassieke auto van jouw relatie. Dat hebben we gemerkt, want het afgelopen jaar zijn er al honderden taxaties uitgevoerd voor de klassiekers van onze verzekerden.

Nu ook doorlopende taxatie
Daarom hebben we besloten de samenwerking met ClassicCarRatings uit te breiden. Zij bieden namelijk naast het taxeren van een klassieker ook de mogelijkheid om doorlopend de waarde van klassieker in de gaten te houden. Dat is echt heel waardevol, want een klassieker kan zomaar in een jaar tijd veel meer waard zijn geworden. En bij schade wil verzekerde natuurlijk wel de waarde krijgen die klassieker op dat moment waard is.

Vaak hogere waarde
In veel gevallen zien we een hogere waarde in de waardebepaling dan het verzekerd bedrag op de polis. Omdat verzekerde bij schade natuurlijk wel de actuele waarde uitgekeerd wil krijgen hebben wij onze overdekking bij de Premium klassiekerverzekering naar 15% verhoogd. Wij monitoren dus samen met ClassicCarRatings halfjaarlijks de waarde van de klassieker. Is de waarde van de klassieker hoger dan de 15% overdekking? Dan krijgt verzekerde bericht hierover en passen wij de polis hierop aan.

Gereduceerd tarief
Verzekeringnemer profiteert dus nu naast een waardebepaling ook van de halfjaarlijkse monitoring van de waarde van het verzekerde voertuig.
Kiest verzekerde voor onze Premium Klassiekerverzekering? Dan nemen wij de kosten voor het eerste rapport á € 50*  voor onze rekening. Verzekerde betaalt dan alleen de kosten voor het jaarlijkse abonnement á € 36* per jaar aan ClassicCarRatings.

Het is ook mogelijk om de waardebepaling op locatie te laten plaatsvinden. Een dergelijke taxatie op locatie bedraagt dan € 160*. Hiervan nemen wij ook € 50* voor onze rekening.

(Voorwaarde om de korting te krijgen is dat de klassieker bij ons verzekerd wordt of al bij ons is ondergebracht op het Premium Klassiekerproduct.)

Aanvragen via Mijn Turien
Het aanvragen van een taxatie door ClassicCarRatings tegen gereduceerd tarief is eenvoudig in Mijn Turien te regelen. Wanneer gekozen wordt voor het Premium Klassiekerproduct kan er direct via een link naar het formulier worden genavigeerd. Wil verzekerde het online formulier liever thuis invullen? Dan kan de code TURIENCLASSIC als promocode worden ingevoerd. Onze bijdrage wordt vervolgens automatisch in mindering gebracht. 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met jouw regioteam. Wij helpen je graag!

Uiteraard werken we ook graag met reguliere taxatierapporten van taxateurs en clubs! Aan de klant de keuze.


*Alle bedragen genoemd dit artikel zijn ex btw.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}