Noble.2Jpg

Premium partner Noble House Valuation

We brengen graag één van onze Premium partners bij u onder de aandacht. Deze keer is dit Noble House Valuation. Noble House Valuation is een onafhankelijk taxatie- en adviesbureau voor kunst, antiek en inboedelgoederen. 

Sinds de oprichting in 2008 verzorgt Edel Steengracht van Oostcapelle – van Utenhove taxaties voor verzekering, successie of onderlinge verdeling. Verder geeft ze advies en bemiddelt ze bij aan- en verkoop van kunst, antiek, kostbaarheden en juwelen. Integriteit, transparantie en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Met Noble House valuation bedient ze zowel de particuliere als zakelijke markt.

Artikel in Tableau Fine Arts Magazine

Kort geleden stond Edel met een uitgebreid artikel in het Tableau Fine Arts Magazine. In dit artikel vertelt ze over haar mooie beroep en geeft ze antwoord op een aantal vragen die haar vaak gesteld worden. Heeft ze daadwerkelijk het mooiste beroep ter wereld? En wat voor gave ontdekkingen heeft ze al mogen doen? Lees hier het volledige artikel.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}