Nieuwe DAS Rechtsbijstandverzekeringen

Goed nieuws, de Rechtsbijstandverzekeringen van DAS die wij aanbieden zijn vernieuwd en uitgebreid. Vanaf 1 april is het mogelijk om deze verzekeringen ook daadwerkelijk aan te vragen.

DAS voor Onderweg – Motorrijtuigen
DAS voor onderweg biedt jouw relatie de mogelijkheid om één motorrijtuig te verzekeren. De klant krijgt dan juridische hulp bij conflicten over dit motorrijtuig.
Heeft jouw relatie een motorrijtuig die voldoet aan één van de volgende voorwaarden?
  • Het motorrijtuig is een oldtimer die minimaal 40 jaar geleden in gebruik is genomen of
  • een motorrijtuig die uiterlijk op 31 december 1987 voor het eerst in gebruik is genomen en daarnaast valt onder de overgangsregeling oldtimers van de belastingdienst. 
Dan kan deze verzekering met 25% korting worden afgesloten.

DAS voor Onderweg – Uitgebreid
Naast de Motorrijtuigen dekking is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Uitgebreid, deze dekking biedt een uitgebreide dekking voor het hele gezin. 
  • Alle gezinsleden zijn automatisch gedekt voor gebeurtenissen in het verkeer. 
  • Alle voer- en (lucht)vaartuigen zijn dan meeverzekerd. 
  • Ook biedt deze verzekering dekking bij allerlei conflicten die te maken hebben met een geboekte vakantie. 
  • Alleenstaanden zonder kinderen krijgen een korting van 10%.
DAS voor Particulieren Totaal
Het is ook mogelijk om een particulieren Totaalpakket aan te bieden. Deze verzekering biedt veel zekerheid met een zeer uitgebreide dekking.
  • In dit product is het mogelijk om een maximale eigen bijdrage te kiezen. Hoe hoger de eigen bijdrage hoe hoger de korting.
  • Alleenstaande zonder kinderen krijgen een korting van 10% op dit product.
DAS voor Ondernemers – MKB & DAS voor Ondernemers – ZZP
Tenslotte hebben wij ook ons aanbod vernieuwd voor de ondernemers. Dit product biedt uw klant een uitgebreide dekking voor juridische hulp bij conflicten binnen de onderneming.
De ondernemer kan op ieder moment advies vragen. Denk hierbij aan hulp om incasso’s te incasseren of hulp bij conflicten. De juristen en advocaten van DAS denken graag mee met de ondernemer.
  • DAS voor ondernemers – MKB is geschikt voor bedrijven tot en met 50 werknemers.
  • DAS voor ondernemers – ZZP zijn motorrijtuigen standaard meeverzekerd zonder premietoeslag, op basis van de voorwaarden DAS voor Motorrijtuigen.
Meer informatie
Kijk voor meer informatie in de nieuwe brochures of bekijk de voorwaarden op onze website. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze producten aan te vragen via Mijn Turien. Voor een offerte kunt u contact opnemen met uw regioteam. Via één van de aanvraagformulieren kunnen de verzekeringen worden aangevraagd bij ons.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}