Update repatriëring na noodweer in het buitenland

Het noodweer heeft voor veel schade gezorgd en er zijn verzekerden die hun voertuig of caravan hebben moeten achterlaten.

Op dit moment kunnen we meedelen dat het lang kan duren voordat deze teruggebracht worden naar Nederland. Verzekeraars zijn afhankelijk van de door de samenwerkende alarmcentrales ingezette acties. Er is bekend dat auto's en caravans worden verzameld op een centrale plek in Nederland en dat het voor een verzekerde (nog) niet mogelijk is om daar zelf zijn/haar auto weg te halen. 

Zodra de auto op de verzamelplaats is aangekomen, ontvangt de verzekeraar daarvan bericht. In overleg met de verzekerde wordt opdracht gegeven het naar de schadehersteller die het herstel gaat te vervoeren. Het is belangrijk dat verzekerde vooraf met de schadehersteller afstemt of de auto daar afgeleverd en hersteld kan worden. Het is gezien de grote drukte en de complexiteit van deze operatie belangrijk dat de auto’s in één keer op de juiste plek terecht komen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}