Vanaf nu in ons Financial Lines Portaal: beroepsaansprakelijkheid voor ICT-ers en (management)consultants

Vanaf vandaag zijn wij live met de module beroepsaansprakelijkheid in ons Financial Lines Portaal. In het portaal kunt u eenvoudig:

  • de premie en voorwaarden van meerdere verzekeraars vergelijken;
  • één of meer offertes maken;
  • een verzekering aanvragen.

Alle resultaten krijgt u overzichtelijk gepresenteerd én kunt u downloaden voor uw relatie en uw eigen administratie. Kijk direct in MijnTurien in ‘Offreren en aanvragen’.

 

Meer dan alleen beroepsaansprakelijkheid

In het Financial Lines Portaal vindt u ook de cyber- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Met enkele muisklikken kunt u uw klant een uitstekend advies geven. Op dit moment werken wij bovendien hard verder aan de module voor beroepsaansprakelijkheid zodat u ook voor andere doelgroepen gebruik kunt maken van ons Financial Lines Portaal. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte met onze nieuwsbrief.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de bestuurdersaansprakelijkheids-, cyber- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Neemt u dan contact op met onze acceptanten via 072 5 181 134 of via e-mail aansprakelijkheid@turien.nl Zij staan u graag te woord!

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}