Peter van Geijtenbeek en DFO over trends bij autoverzekeringen.

De inkomsten uit autoverzekeringen blijft voor veel kantoren een belangrijk onderdeel van de totale inkomsten.

In een video van 25 minuten gaat onze directeur Peter van Geijtenbeek in op een aantal trends op het gebied van autoverzekeringen die voor elk kantoor relevant zijn. Conclusie: Transparantie van provisie, toenemende diefstal van onderdelen, premiedifferentiatie, elektrificering: het komt allemaal aan bod. Veel kijkplezier!Onze nieuwe autoverzekeringen
Binnenkort brengen wij onze nieuwe generatie autoverzekeringen op de markt. Waarbij het goede van de bestaande producten wordt behouden en tegelijkertijd de producten worden aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen. De nieuwe generatie autoverzekeringen krijgen de toevoeging XL. Wilt u meer weten hierover? Bekijk dan onze uitgebreide auto talkshow op www.turien.nl/autoshow waar we verder ingaan op deze nieuwe producten. Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}