Bij Turien & Co. geven wij geen boetes, alleen waarschuwingen

In januari worden traditiegetrouw de nieuwe bedragen voor de verkeersboetes gecommuniceerd. Dit jaar zijn de boetes gemiddeld 10 procent gestegen t.o.v. 2023. Iedereen heeft natuurlijk zijn mening over de hoogte van de boetes, maar een foutje zit nou eenmaal in een klein hoekje en dan kan zo’n boete best pijnlijk zijn.

Schril contrast met foutjes van bestuurders
Maar de hoogte van de verkeersboetes staat in schril contrast met de kosten waarmee een bestuurder van een bedrijf, stichting of vereniging  te maken kan krijgen bij onbehoorlijk bestuur. Bestuurders zijn namelijk medeverantwoordelijk voor het handelen en nalaten van hun medebestuurders. Ook bestuurders en toezichthouders van verenigingen en stichtingen lopen het risico aangesproken te worden voor door derden geleden schade. Met de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen worden eisen gesteld aan het handelen van bestuurders en toezichthouders en worden er verplichtingen opgelegd. Het niet voldoen aan de verplichtingen kan tot gevolg hebben dat men aansprakelijk wordt gesteld, ook wanneer de taken vrijwillig uitgevoerd worden.

Voordelen van het Financial Lines Portaal
Zoals gezegd zijn deze boetes niet mals en kunnen zomaar in de tonnen lopen. Daarom is verstandig je te verzekeren als bestuurder zodat je privévermogen beschermd blijft bij een schadeclaim na een bestuurlijke fout. En dat kan met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. We bieden diverse mogelijkheden van gerenommeerde verzekeraars als CNA, Hiscox, Markel en Zurich in ons Financial Lines Portaal.

We ondersteunen graag
We zijn blij dat wij bij Turien & Co. geen boetes hoeven uit te delen. Wij doen alleen aan waarschuwingen, want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Vraag naar de mogelijkheden bij Team Zakelijk via aansprakelijkheid@turien.nl of maak eenvoudig een offerte in ons Financial Lines Portaal op Mijn Turien.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}