Nieuw: preventietips wonen vanaf nu op Turien.nl

Wonen zonder zorgen

Onze preventiepagina's richten zich op het onderwerp wonen en bieden waardevolle inzichten om jouw relatie te helpen de woning te beschermen tegen inbraak, storm, diefstal, brand en waterschade. Ook vind je er tips over zonnepanelen, ventilatie en het voorkomen van een schoorsteenbrand. We begrijpen dat het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van de woning prioriteit nummer één is, en onze pagina's bieden tips, gidsen en praktische stappen om te helpen bij het nemen van preventieve maatregelen.

Samenwerkingen

Wij zijn er trots op om samen te werken met gerenommeerde organisaties die zich inzetten voor veilig wonen, waaronder de Nederlandse Brandwonden Stichting. In samenwerking met de Brandwonden Stichting bieden wij toegang tot een webshop met een scala aan preventie-items die de woning van jouw relatie nog veiliger kunnen maken. Van rookmelders tot brandblussers en andere essentiële items, de webshop van de Nederlandse Brandwonden Stichting heeft wat nodig is om een woning te beschermen tegen brandgevaar.

Ontdek het nu

Neem een moment om onze nieuwe preventiepagina's te verkennen en te ontdekken hoe schade eenvoudig te voorkomen valt. Aarzel niet om de informatie met je klant te delen via nieuwsbrief of social media, zodat ook anderen kunnen profiteren van deze waardevolle informatie. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst voor iedereen.

Bezoek onze preventiepagina's via onderstaande knop. De preventiepagina's zijn ook te bezoeken via de productpagina's van onze woning- en inboedelverzekeringen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}