Nieuwe herbouwwaarde- en inboedelwaardemeter 2024

Voor woonhuizen vanaf € 750.000 bieden wij al enige tijd een kosteloze waardebepaling met risico-inspectie aan. In dit segment vraagt de waardevaststelling vaak om wat meer specialistische kennis, bijvoorbeeld omdat sprake is van een monument, een bijzondere bouwstijl of de aanwezigheid van een zwembad. Voor reguliere woonhuizen, met een lagere herbouwwaarde, gebruiken wij de herbouwwaardemeter van het Verbond. Vanaf begin 2024 is de nieuwe versie van de herbouwwaardemeter beschikbaar. Ten opzichte van 2023 is de prijsstelling per m3 verhoogd vanwege de nieuwe energie-eisen, de krappe markt en de schommelende prijzen.

Inboedelwaardemeter
Onze inboedelwaardemeter was tot 2024 geschikt voor hoofdkostwinners met een netto maandinkomen tot € 7.000 en woningen met een oppervlakte tot 450 m2. In de versie van 2024 hebben wij enkele categorieën laten vervallen. Door het aanbieden van een kosteloze waardebepaling in combinatie met onze Premium woning- en inboedelverzekering is de toegevoegde waarde van de hogere categorieën in onze inboedelwaardemeter afgenomen.

Onze nieuwe inboedelwaardemeter 2024 is geschikt voor hoofdkostwinners met een netto maandinkomen tot € 5.850 en woningen met een oppervlakte tot maximaal 350 m2. Helaas kan het voorkomen dat klanten met een hoger inkomen dan € 5.850 niet in aanmerking komen voor een gratis waardebepaling, bijvoorbeeld omdat zij in een appartement wonen of in een woning met een herbouwwaarde lager dan € 750.000. In die situaties is onze inboedelwaardemeter niet nauwkeurig genoeg omdat deze is ontwikkeld voor standaard huishoudens. Neem in dat geval contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing voor het vaststellen van de inboedelwaarde.

De nieuwe herbouw- en inboedelwaardemeters zijn te vinden door te klikken op het kopje "bezit" en vervolgens op "inboedel of opstal" onder "voorwaarden en documenten" op onze website.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}