Nieuw: Preventivo nu ook beschikbaar als arbodienstverlener

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe partner hebben toegevoegd aan ons inkomenportaal: Preventivo.

Preventivo is een jonge, gedreven en gecertificeerde arbodienstverlener met alle kerndeskundigen en professionals binnen handbereik. We zijn ervan overtuigd dat deze toevoeging onze klanten aanzienlijke voordelen zal bieden.

Wat maakt Preventivo uniek?

Bij Preventivo staat de verzuimregisseur centraal. Zij zijn de primaire contactpersonen voor werkgevers en regisseren alles met betrekking tot preventie en verzuim. Dit betekent dat verzuimmeldingen efficiënt worden beheerd, wat leidt tot minder gedoe en zorgen voor onze klanten. Kortom, alles is goed geregeld!

Meer Voordelen

Turien & Co. streeft ernaar om nog meer voordelen te bieden aan onze samenwerkende assurantieadviseurs. In onze offertetool in Mijn Turien kunt u bijvoorbeeld vijf verschillende verzuimaanbieders vergelijken en zelfs direct een verzekering aanvragen. Daarnaast werken we samen met de casemanagers van Shared Expertise om extra advies en ondersteuning te bieden tijdens de verzuimbegeleiding van zieke werknemers. Of het nu gaat om het aanvragen van co-financiering voor een interventieverzoek of het voorkomen van verzuim, Shared Expertise staat klaar om u en uw relaties te ondersteunen.

We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking en zijn ervan overtuigd dat dit een waardevolle toevoeging is aan onze dienstverlening.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Preventivo, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}