My Project

Werner Budding en Jan Hamburger op pad met de iconische Citroën SM

In deze video gaan Jan Hamburger en Werner Budding op pad met een Citroën SM.

Deze iconische auto, ook wel bekend als de auto van Johan Cruijff, was in die tijd al voorzien van allerlei mooie moderne snufjes. Naast natuurlijk de kenmerkende hydraulische vering is de auto voorzien van een zeer bijzonder stuur en rempedaal. Werner Budding vertelt u in deze video hier alles over.

Waar de naam SM voor staat is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het kan te maken hebben met de Maserati motor die onder de motorkap ligt. Samen met Jan Hamburger, die met zijn eigen VW Golf VR6 komt aanrijden, bespreken de heren deze prachtige auto en komen ook de klassiekerverzekeringen van
Turien & Co. natuurlijk aan bod.

Turien & Co. biedt namelijk enkele prachtige producten met uitgebreide dekkingskenmerken. Voor iedere klassieke autobezitter hebben we een passend product. Voor youngtimers, maar ook voor oudere klassiekers. Wilt u weten of een auto voor een klassiekerverzekering in aanmerking komt? Uw assurantieadviseur helpt u graag hierbij. 

Kijk voor meer informatie op onze klassiekerverzekeringspagina.

Veel kijkplezier.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}